Accessoires

media_5_Catalogue_JHHeater_Lisa-3.png
IMG_20190628_225812_edited_edited.jpg

Verwarming

Elke All Sun Technics pergola kan worden uitgerust met een verwarmingselement zodat je ook  op de koudste avonden in  de warmte blijft. Bij All Sun Technics gebruiken we stralingsverwarmers. Belangrijke voordelen hiervan zijn, een warmteverdeling, geen geluids- of lichtvervuiling, lange levensduur en onderhoudsvrij. Het verwarmingselement kan zowel aan het plafond als aan de muur worden gemonteerd. De verwarming is verkrijgbaar in 2400 of 3200 watt met afstandsbediening en met ingebouwde luidspreker via Bluetooth. De kachel is in vier standen verstelbaar, namelijk 25%, 50% 75% en 100% via de afstandsbediening. Het is ook uitgerust met een tijdmechanisme dat verstelbaar is in 2,4,6 en 8 uur.

Verlichting

Elke pergola van All Sun Technics kan worden voorzien van ledverlichting die uw buitenruimte verlicht. De verlichting is verwerkt door Led spots en gemonteerd in de dragers. Elke Ledspot verbruikt 3W en is vergelijkbaar met een 30W halogeenlamp. Deze Ledspot heeft een stralingshoek van 55 graden, dit zorgt voor een zeer verspreid licht. Hierdoor kun je met één Led spot een groot gebied verlichten.

 

Alle Led spots zijn te dimmen en te bedienen met de afstandsbediening.

Aluminium terrasoverkapping, Vrijstaande terrasoverkapping, terrasoverkapping op maat, Terrasoverkapping kopen, Veranda kopen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws van All Sun Technics, schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* Verplichte velden

Uw inhoud is ingediend