CAPRI

Een minimalistische hellend polycarbonaat terrasoverkapping ideaal voor terrassen en tuinen

Aluminium terrasoverkapping, Vrijstaande terrasoverkapping, terrasoverkapping op maat, Terrasoverkapping kopen, Veranda kopen

CAPRI

Een hellend terrasoverkapping in gepoedercoat aluminium met polycarbonaat platen gemonteerd tegen de muur. Model CAPRI is een lichtere versie van model VARENNA. De polycarbonaatplaten kunnen 16 mm of 32 mm dik zijn. Hun uiterlijk kan helder, ondoorzichtig of reflecterend zijn. De polycarbonaatplaten kunnen worden afgewerkt met schroefkappen en afdekkappen om beter bij de algehele look te passen. Als u zeker wilt zijn dat uw terrasoverkapping zeer veilig is, kunt u kiezen voor stalen versteviging in de dragers. De goot kan worden verstevigd met een draagbalk en staal. Hierdoor heb je minder staanders en krijg je een beter verschijning.

 

Model CAPRI kan worden gesloten met glazen schuifwanden tijdens koelere maanden en schermen in de zomer. Als alternatief kan CAPRI worden gesloten met zijwanden gevuld met polycarbonaatplaten of ramen gevuld met 44.2 glas. Het model CAPRI kan worden uitgerust met ledverlichting en extra verwarming om ervoor te zorgen dat u ook op koudere en donkere avonden buiten kunt blijven.

 

Model CAPRI kan op maat gemaakt worden en kan gepoedercoat worden in meer dan 50 kleuren.

Vraag informatie aan
arrow&v

ACCESSOIRES

Projecten met CAPRI pergola

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws van All Sun Technics, schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* Verplichte velden

Uw inhoud is ingediend