GLAZEN SCHUIFWANDEN

Breng je tuin binnen

Aluminium terrasoverkapping, Vrijstaande terrasoverkapping, terrasoverkapping op maat, Terrasoverkapping kopen, Veranda kopen

GLAZEN SHUIFWANDEN

De glazen schuifwanden veranderen uw terrasoverkapping met het grootste gemak in een verlengstuk van uw leefruimte. Geniet van een verhoogde levenskwaliteit met vrienden en familie vanaf de eerste dag van de lente tot de late herfstzon. Onze frameloze glazen schuifwand biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden en tegelijkertijd een onbelemmerd panoramisch uitzicht. Een ideale oplossing voor uw individuele woonsituatie.

 

Deze volledig glazen schuifdeuren zijn gebaseerd op extreem compacte en lichte aluminium profielsystemen voor het opnemen van grootschalige glaselementen. Ze blinken uit door hun transparantie en ontwerp.

Onze systemen zijn verkrijgbaar met 2, 3, 4 of 5 sporen. De afzonderlijke elementen lopen op kogellagerrollen en zijn voorzien van meenemers die bij het sluiten automatisch aan het volgende element trekken. De vergrendeling wordt meestal uitgevoerd met een drukknoop voor bediening van binnenuit. Deze scfuifwanden biedt met name bescherming tegen stof, wind en de elementen op het gebied van balkon- en terrasbeglazing en als kamerafscheiding binnenshuis. Dankzij de talrijke inrichtingsmogelijkheden kunnen maximale openingen worden bereikt in kristallijne transparantie; zelfs om de hoeken.

Vraag informatie aan
arrow&v

Projecten met glazen schuifdeuren

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws van All Sun Technics, schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* Verplichte velden

Uw inhoud is ingediend