VARENNA

Volledig aanpasbare polycarbonaat hellend terrasoverkkaping gemaakt speciaal voor u

Aluminium terrasoverkapping, Vrijstaande terrasoverkapping, terrasoverkapping op maat, Terrasoverkapping kopen, Veranda kopen

VARENNA

Vraag informatie aan
arrow&v

Een elegante hellende terrasoverkapping in gepoedercoat aluminium met polycarbonaat platen, gemonteerd tegen de muur. De polycarbonaat platen kunnen 16 mm of 32 mm dik zijn. Hun uiterlijk kan helder, ondoorzichtig of reflecterend zijn. De polycarbonaat platen kunnen worden afgewerkt met schroefkappen en afdekkappen om beter bij de algehele uiterlijk te passen. Als u zeker wilt zijn dat uw terrasoverkapping zeer veilig is, kunt u kiezen voor stalen versteviging in de dragers. De goot kan worden verstevigd met een draagbalk en staal. Hierdoor heb je minder staanders en krijg je een beter uiterlijk.

 

Model VARENNA kan worden gesloten met glazen scuifwanden tijdens koelere maanden en schermen in de zomer. Als alternatief kan VARENNA worden gesloten met zijwanden gevuld met polycarbonaatplaten of ramen gevuld met 44.2 glas. Het model VARENNA kan worden uitgerust met ledverlichting en extra verwarming om ervoor te zorgen dat u ook op koudere en donkere avonden buiten kunt blijven.

 

Model VARENNA kan op elke maat gemaakt worden en kan gepoedercoat worden in meer dan 50 kleuren.

1_edited.png

* maximaal mogelijke diepte = 6000 mm

Kenmerken

2-delige staanders

8.PNG

Versterkte goot

9.PNG

ACCESSOIRES

Projecten met VARENNA pergola

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws van All Sun Technics, schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* Verplichte velden

Uw inhoud is ingediend